De Springplankdagen programma

De training wordt gehouden op een unieke locatie:

Koningshof Conference Hotel
Locht 117
5504 RM Veldhoven

www.routenet.nl

Doelgroep

Beginnende leidinggevenden
Poteniële leidinggevenden

De training bestaat uit een mix van:

Het Enneagram
Communicatie
Coaching
Teambuilding

Enneagram
Het Enneagram is een procesmodel voor persoonlijke ontwikkeling, organisatie ontwikkeling en teambuilding.
Op de cirkel liggen negen punten die de innerlijke en soms "verborgen" kwaliteiten aangeven van negen verschillende persoonlijkheidstypen.

Resultaten

Inzicht in uw eigen basistype en de daarbij behorende strategieën.
Vergroot enthousiasme over het eigen potentieel en dat van anderen. Stimulans voor uw persoonlijke ontwikkeling. Handvatten voor toepassing binnen de eigen werkkring. Suggesties voor toepassing op gebieden als zelfmanagement, communicatie, leiderschap, werving en selectie en teamontwikkeling.

Communicatie

Wij streven naar een effectief gedragsverandering bij de deelnemers. Om dit waar te kunnen maken intervieuwen wij de deelnemers. Wij doen dit via vormingstrajecten, waarbijniet alleende training zelf centraal staat maar ook de voor en na zorg.

Coaching

Coaching heeft als doel u te assisteren bij het ontplooien en ontwikkelen. De coach helpt u om uw doelen vast te stellen en de weg daarheen uit te stippelen. Om deze weg te bewandelen praat de coach met u over o.a. visie, ambitie en scholing. Zie de coach als partner die u op professionele en persoonlijke manier begeleid naar uw toekomstvisie. De coach houdt u tijdens de gesprekken een spiegel voor en is tijdens de sprong van de plank een sparringpartner op weg naar het volledige gebruik van al uw mogelijkheden.

Teambuilding

In deze training gaat het altijd om een uitgebalanceerd evenwicht van team- en individueel leren. De nadruk ligt op de eigen verantwoordelijkheid van het team en de deelnemers. Er wordt veel tijd en creatieve energie besteed aan een stevige transfer naar de dagelijkse praktijk. De training is altijd "een-keer-in-je-leven-ervaring" .

Drie stappen

    1. Persoonlijke ontwikkeling
    2. Trainen
    3. Teamontwikkeling

Drie daagsprogramma

Dag 1

Dag 2

Dag 3

De Trainer

Deze trainingsdagen worden georganiseerd door Ton Sneeuw, hij is gespecialiseerd in het geven van trainingen met het enneagram als uitgangspunt.

De Kosten

De kosten voor deze cursus zijn € 1.095.= excl BTW per persoon.

Dit is inclusief verblijf All-in, cursusmap en literatuur.

Betaling na ontvangst nota.
Annuleren schriftelijk tot twee weken voor aanvang tegen € 75,= administratie kosten. Daarnaa bent u 100% van de kosten verschuldigd.

 

Vorige pagina Homepagina