Een dag van Inspiratie

 

U als leidinggevende dient uw medewerkers te coachen, enthousiasmeren, begeleiden en zo mogelijk te inspireren.

Maar hoe inspireert u uzelf?
Dit kan mogelijk door sporten, privé, kunst of een goed boek. Maar hoe krijgt u voldoende stof voor de alledaagse praktijk? Er is voldoende literatuur beschikbaar!

Is dit voor u voldoende? Prima.
Wilt u echter meer energie / bezieling en inspiratie aangereikt krijgen, dan is deze trainingsdag een must .

Instellingen dienen voorzichtig om te gaan met het financiŰle beleid. Vaak wordt er dan geschrapt in opleidingen en training.

Ook al is een euro maar ÚÚn keer uit te geven, is het de vraag of dit de juiste keuze is. Leidinggevenden dienen ge´nspireerd te blijven coachen en de kwaliteit van dienstverlening is een steeds groter wordende wens van de klant. Het scherp blijven in de dagelijkse praktijk vraagt dan ook een continue investering.

In het aanbod van trainingen en opleiding wordt vaak theorie overgedragen. In de praktijk blijft hier vaak weinig van ┤hangen┤.

Tijdens deze inspirerende dag worden leidinggevenden extra ge´nspireerd voor de dagelijkse praktijk. Daarbij wordt niet het theoretisch model over gedragen, maar een model waarbij de leidinggevende enthousiast wordt gemaakt om kritisch te kijken naar de eigen omgeving in relatie met de eigen persoon en diens gedrag.

Na deze dag worden deelnemers op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en gestimuleerd om de afspraken die zij met zichzelf gemaakt hebben ook daadwerkelijk inhoud te geven. Wij gaan dus geen relatie aan van EEN dag maar een intensievere. Een voorbeeld is het starten van een intervisiegroep waarbij collega leidinggevenden middels een gestructureerd model en een presentatie geprikkeld blijven worden in het functioneren.

Kortom een win/win situatie, u hoeft slechts een kleine investering te doen en het rendement zal u in de praktijk zeker merken.

Een waarschuwing vooraf!!
De dag is inspirerend maar ook op een zeer persoonlijke leest geschoeid. Een actieve persoonlijke aanpak wordt bij deze gegarandeerd.

 

Doelgroep

Managers
Teamleiders
Stafmedewerkers
Projectmanagers.

Trainingsdagen 2006

U kunt voor het jaar 2006 kiezen uit een vijftal trainingsdagen die op een tweetal unieke locaties verspreid over Nederland worden gegeven.


14 februari in Deurne
05 april in Veldhoven
13 juni in Deurne
20 september in Veldhoven
07 november in Deurne

Na aanmelding ontvangt u uitgebreide informatie over
de locaties en exacte data.

Aantal deelnemers

Maximaal 20 deelnemers per cursusdag.

Vorige pagina Homepagina