Training & Advies

Het streven van de trainingen is om deelnemers te inspireren. Een beperkte overdracht van theoretische kennis in combinatie met een persoonlijke ´touch´ is de ideale training. Dit is de visie van Ton Sneeuw Trainingen.

De overdracht van kennis blijkt in de praktijk geen resultaat te hebben als deelnemers niet persoonlijk geraakt worden. Door de ruime ervaring van alle trainers in de dagelijkse praktijk worden voorbeelden gegeven die een duidelijke herkenning hebben. Tevens worden onderdelen gepresenteerd waarbij de deelnemers niet achterover kunnen leunen.

De eigen persoon is een wezenlijk onderdeel van elke training. Het maken van een persoonlijk actieplan, jaarplan en tijdbalk maakt tevens onderdeel uit van de inhoud.

De trainingen rondom communicatie, kernkwaliteiten, enneagram, coachen, zelfregelende teams en visieontwikkeling zijn een ideale mix van praktijk en persoon. Vaak worden deze trainingen gegeven aan leidinggevenden, maar ook voor teamleden zijn deze onderdelen uitstekend toepasbaar. De training voor ganzenformatie is hierin een goed voorbeeld. Teamleden begeleiden in het functioneren, assisteren bij visieontwikkeling, het teamgericht denken en het oplossingsgericht denken is hierin de doelstelling.

Alle trainingen hebben een duidelijke rode draad, maar worden aangepast aan de individuele wensen van de afdeling, locatie of organisatie.

Vorige pagina Homepagina